Een bijzondere verlovingsring voor altijd!
Caro
geelgouden ring met briljant
geelgouden ring met briljant
Amato
Regalo
Fuoco
Danza
Danza
Cuore
Brillante
Tango
Stella
Levante
Estate
Solo
Alba
Tesoro
Astro
Taranta
Dolce

Een bijzondere verlovingsring

Met een mooie verlovingsring wordt uw aanzoek onvergetelijk! Bij Edelsmederij Verweij vindt u zeker de ring die u zoekt, want we hebben een grote collectie prachtige geelgouden en witgouden verlovingsringen en aanzoeksringen in huis. Veel zijn ontworpen en gemaakt in eigen atelier, maar we hebben ook fraaie ontwerpen in huis van een aantal collega-goudsmeden ā€“ modellen die opvallen door hun bijzondere lijnvoering. Alle ringen uit de collectie zijn handgemaakt en dus uniek. Goudsmid Hildardjan geeft u een goed advies en bekijkt samen met u welke ring het best bij uw partner past.

Een romantisch gebruik
Vroeger droegen bijna alle stellen een verlovingsring vanaf het moment dat ze zich verloofden. Dit gebruik verdween een beetje naar de achtergrond, maar tegenwoordig kopen veel mannen weer een verlovingsring voor hun aanstaande. Meestal geven ze die als ze hun geliefde ten huwelijk vragen. Je zou het dus ook een aanzoeksring kunnen noemen. In elk geval wordt een huwelijksaanzoek extra verrassend als u uw vriendin een prachtige ring geeft.

Verlovingsring met briljant

Veel verlovingsringen uit onze collectie zijn bezet met diamant. U kunt kiezen voor een ring met briljant, maar ook voor diamanten met een andere slijpvorm. Diamant staat symbool voor eeuwigheid en de meeste vrouwen vinden de steen erg mooi. Een aanzoeksring met een fonkelende briljant is dus een goede keus. Heel elegant is bijvoorbeeld een exclusieve solitair ring met grote diamant. U kunt ook kiezen voor een verlovingsring die straks perfect aansluit bij jullie trouwring.

Een gouden aanzoeksring uitzoeken

Wilt u de collectie verlovingsringen een keer bekijken? Maak een afspraak en kom eens langs om de bijzondere ontwerpen met eigen ogen te zien en uw wensen met de goudsmid te bespreken!