De goudsmid

Hildardjan Veerweij goudsmid uit VeenhuizenDe goudsmid: Hildardjan Verweij

Wie is de man achter de schermen van Edelsmederij Verweij? Meer over de oprichter en eigenaar, goudsmid Hildardjan Verweij!
Hildardjan volgde de opleiding tot edelsmid in Schoonhoven. In 1986 ging hij werken in Rotterdam, in het goudsmidsatelier van de kunstenaar en ontwerper Jan Mijnster. Vervolgens was hij als goudsmid werkzaam bij atelier Johan Rozendaal. Daar leerde hij designsieraden smeden. In 1996 begon Hildardjan een eigen edelsmederij. Hij ontwerpt en maakt bijzondere sieraden in eigen atelier.

Goedsmid Hildardjan VerweijSieraden in verschillende stijlen
Hildardjan maakt sieraden in verschillende stijlen: sommige lijnen zijn tijdloos strak, andere hebben vloeiende, organische vormen. Maar altijd vormen edelmetalen en edelstenen samen een harmonieus geheel.

Een goudsmid heeft zo zijn voordelen
Een goudsmid beoefent een kunstzinnig ambacht. Met zijn schat aan ervaring en oog voor detail maakt Hildardjan Verweij in zijn atelier de mooiste sieraden. Hij heeft bovendien een goed luisterend oor en kan uw wensen en idee├źn vertalen naar een uniek ontwerp. Het resultaat? Een heel persoonlijk sieraad!

Edelsmid hildardjan VerweijMooie trouwringen en verlovingsringen

Edelsmederij Verweij heeft een fraaie collectie trouwringen, verlovingsringen en vriendschapsringen in huis. Stuk voor stuk handgemaakt en uniek. Het atelier ligt centraal voor bezoekers uit Drenthe, Groningen en Friesland. Woont u niet in het noorden? U kunt de trouwringen, verlovingsringen en aanzoeksringen ook op afspraak bekijken in de trouwringenstudio in Amersfoort, op korte afstand van Utrecht en Amsterdam. Nabij onze beide vestigingen is veel te zien en te doen, dus u kunt van uw bezoek een leuk dagje uit maken!