Op zoek naar unieke trouwringen?
Bellezza
Fiamma
Sorpresa
Sposi
Alba
Fedele
geelgouden ring met briljant
geelgouden ring met briljant
Amato
Ricordo
Vero
Splendore
Estate
Infinito
Terra
Mosso
Tondo
Tritone
Acqua
Festosa
Colle
Tondo
Caro
Regalo
Brillante
Tesoro
Fosca
Sempre
Ti Sento
Intenso
Incanto
Ricordo particolare
Riflesso
Biancaneve
Cascata
Arcobaleno
Colomba
Favola
Nebbia
Sorriso
Firmamento
Brioso
Celeste
Triade
Ponente
Orbita
Fuoco
Passione
Vita
Ardore
Quadrato
Carattere
Intesa
Retro
Oceano
Diamante
Forte
Felice
Levante
Maremonti
Sfera
Vigore
Grasringen
Aurora
Accordo

Unieke trouwringen

Op zoek naar heel speciale trouwringen? Bij Edelsmederij Verweij vindt u een prachtige collectie trouwringen en partnerringen. Niet alleen in goud en platina, maar ook in titanium, zirkonium en edelstaal. Metalen die prachtig matchen met de mooiste diamanten.

Ringen laten maken bij een goudsmid
Steeds meer bruidsparen laten hun ringen maken door een goudsmid, omdat ze graag een heel persoonlijke trouwring willen. Bij Edelsmederij Verweij gaan jullie met goudsmid Hildardjan Verweij aan tafel. Jullie bespreken met hem al jullie wensen en bekijken de collectie. Vervolgens maakt Hildardjan een ontwerp voor een paar trouwringen die perfect bij jullie passen. En die ook samen één geheel vormen, zelfs als jullie een heel verschillende smaak hebben. Maatwerk dus!

Aparte trouwringen met de hand gemaakt

Bij Edelsmederij Verweij vinden jullie een uitgebreide collectie bijzondere trouwringen en verlovingsringen. Een groot deel is in eigen huis gemaakt; daarnaast hebben we in onze collectie een aantal unieke trouwringen opgenomen die zijn gemaakt door collega-goudsmeden.

Op deze website staat slechts een greep uit de collectie. Edelsmederij Verweij heeft nog veel meer moois in huis. Kom de collectie unieke ringen dus eens ‘live’ bewonderen en jullie wensen bespreken!

Ringen uitzoeken: een romantisch dagje uit

Aanstaande bruidsparen uit heel Nederland en België weten de weg naar Edelsmederij Verweij te vinden. Komen jullie van ver? Maak van jullie bezoek dan een leuk dagje of weekeindje uit! Amersfoort is een gezellige oude stad waar veel is te zien. Onze trouwringenstudio in Amersfoort ligt bovendien vlakbij Ikea. Veenhuizen is een uniek dorp met meer dan 100 rijksmonumenten. Daaromheen liggen uitgestrekte natuurgebieden. Er is dus genoeg te doen én er zijn unieke overnachtingsplekken. Meer informatie staat op de pagina links.