Reparatie

Reparatie van sieraden

Edelsmederij Verweij heeft al sinds 1986 ervaring met het repareren en vermaken van gouden sieraden. Een kapotte sluiting, een verloren diamant, een te kleine of juist te grote ring, een oude hanger waar u graag oorbellen van wilt laten maken… Uw reparatie of vermaakwerk is bij ons in goede handen.

Gouden erfstuk vermaken

U heeft een ring geërfd, of een ander gouden sieraad. Maar u draagt het niet omdat het niet past of omdat u een andere smaak heeft. Geef het een nieuw leven en laat het door goudsmid Hildardjan vermaken. U kunt uw oude goud zelfs laten omsmelten en er een nieuw sieraad van laten maken! Bijvoorbeeld een mooie gouden hanger.

Reparen van een goudenringSieraden reparaties regio Assen

Sieraden hebben naast financiële vaak ook veel emotionele waarde. Ofwel: u bent erg gehecht aan die ene armband of die hanger. Kapotte gouden sieraden kunt u bij ons met een gerust hart laten repareren. Goudsmid Hildardjan heeft ruim 30 jaar ervaring en voert vrijwel alle reparaties met grote precisie en vakmanschap uit. In eigen atelier, dus de lijnen zijn kort.

 

Laat uw sieraad schoonmaken en onderhouden
Sieraden die u dagelijks draagt, gaan slijtage vertonen. De goudsmid maakt uw juwelen weer als nieuw! Ze worden schoongemaakt en de zettingen van stenen worden gecontroleerd en zo nodig gerepareerd. Deze zettingen slijten namelijk, waardoor diamanten eruit kunnen vallen. Verlies van uw kostbare stenen voorkomt u door tijdig uw sieraad te laten controleren. Zo houdt u er jaren plezier van!

Een greep uit de reparaties die Edelsmederij Verweij uitvoert:

  • Ringmaten verkleinen of vergroten
  • Inkorten of verlengen van een ketting, armband, of gouden polshorloge
  • Vervangen of repareren van sluitingen
  • Verdikken en vervangen van oogjes of pennen bij schakels en kettingen
  • Nieuwe stenen in een sieraad zetten zoals diamant of het verdikken van diamantzettingen
  • Het verdikken of vervangen van een versleten scheen van een ring
  • Het weer ‘als nieuw’ maken van uw sieraden: ze worden gereinigd, gepolijst en gecontroleerd

Wat kost repareren of vermaken?
Dat is per sieraad erg verschillend, want de prijs wordt bepaald door veel factoren. Kom eens langs in het atelier in Veenhuizen met uw sieraden, dan krijgt u een precieze prijsopgave. Dat is uiteraard gratis en vrijblijvend!

Op onze locatie in Amersfoort kunt u uitsluitend terecht voor trouwringen en verlovingsringen.