Sieraden
Tondo
Valore
Caro
Caro
Caro
Aria
Aria
Brillante
Brillante
Danza
Triade
Legame
Cascata
Solo
Marea
Allegro
geelgouden ring met briljant
geelgouden ring met briljant
Amato
Alba
Fuoco
Sogno
Onda
Sereno
Vento
Universo
Sole

Bijzondere sieraden

Handgemaakte sieraden hebben een unieke uitstraling. U vindt bij ons een uitgebreide collectie colliers, armbanden, ringen, oorsieraden en broches die in eigen atelier zijn ontworpen. Deze sieraden zijn te koop, maar kunnen ook als inspiratie dienen bij het maken van persoonlijke sieraden op maat. Of u nu een ring met diamant of een herinneringssieraad wilt: er is bij Edelsmederij Verweij veel mogelijk!

Edelmetalen en edelstenen
Goudsmid Hildardjan werkt graag met verschillende metalen. Hij maakt sieraden van platina en goud, maar ook van minder bekende metalen als titanium, zirkonium en edelstaal. En combinaties daarvan. Met verrassend effect! Want elk metaal heeft zijn eigen mooie, karakteristieke uitstraling.

Hildardjan verwerkt vaak edelstenen in zijn ontwerpen. Witte of gekleurde diamanten en andere duurzame stenen. Blauwe of gele saffier bijvoorbeeld. Citrien, granaat, oranje korund… Hij maakt ontwerpen rondom de meest aparte stenen – van rutielkwarts tot sterrobijn.

Bezoek het goudsmidsatelier!

Kom eens langs om onze collectie unieke sieraden te bekijken of uw wensen te bespreken. Dat kan op afspraak per mail of telefoon.