Trouwringen Utrecht

witgouden trouwringen van 14 karaat met veel briljantenTrouwringen in de provincie Utrecht

Welkom bij de vestiging van Edelsmederij Verweij in Amersfoort! Een atelier gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van speciale trouwringen en verlovingsringen. De meeste van onze ringen zijn in eigen goudsmid atelier gemaakt door edelsmid Hildardjan Verweij. Een aantal modellen uit de collectie is afkomstig uit de goudsmederijen van collega-edelsmeden. Kunstzinnige ambachtslieden die net als Hildardjan elke trouwring met de hand maken.

Ambachtelijke trouwringen met de hand gemaaktgouden trouwringen met gele saffier

Steeds meer aanstaande bruidsparen uit Utrecht die op zoek zijn naar bijzondere relatieringen vinden de weg naar de Amersfoortse vestiging van Edelsmederij Verweij. Onze handgemaakte trouwringen onderscheiden zich in alle opzichten. Ze worden helemaal naar uw wens gemaakt en zijn dus heel persoonlijk. Wilt u een trouwring met briljant of liever met robijn? Een ring met golvende of juist strakke lijnen? Trouwringen van platina of van goud of misschien wel van titanium? U vindt ze in onze trouwringenstudio.

Bijzondere verlovingsringenverlovingsring 14 krt witgouden met diamant 0,05 crt vvs/tw

De verlovingsring – hij is weer terug van bijna weg geweest. Meestal worden verlovingsringen gegeven bij het huwelijksaanzoek. De naam aanzoeksring wordt daarom ook vaak gebruikt. Hoe u zo’n ring ook noemt: een aanzoek wordt nog romantischer als u uw geliefde een droomring cadeau geeft. Bijvoorbeeld een schitterende diamanten ring! Edelsmederij Verweij heeft een prachtige collectie speciale verlovingsringen met briljanten of zonder.

Gladde trouwringen onlineGladde trouwringen van 14 krt goud  met 2 briljanten in de vrouwen ring
Wilt u graag een klassieke gladde trouwring? Of eentje die meer strak en tijdloos is? Bekijk ook eens op uw gemak thuis de online trouwringen in onze webshop Trouwringen24.nl. U kunt ze in onze webshop heel makkelijk trouwringen kopen. Natuurlijk kunt u ook deze ringen live bekijken en passen in onze trouwringenstudio. We zitten mooi dichtbij ten opzichte van Amsterdam en Utrecht.

Samen ringen uitkiezen in onze trouwringenstudio
De vestiging van Edelsmederij Verweij is vanuit Utrecht en omstreken makkelijk te bereiken, met zowel de auto als het openbaar vervoer. Vanaf het treinstation bent u te voet of met de bus snel bij onze vestiging nabij de A1. U kunt bij ons parkeren voor de deur en u betaalt geen parkeergeld.

Woont u in Utrecht en wilt u de collectie handgemaakte trouwringen of verlovingsringen bekijken? Welkom. Laat u tijdens een bezoek aan onze trouwringenstudio inspireren door de mooie ontwerpen en leg uw vragen en wensen voor aan de goudsmid van Edelsmederij Verweij. Maak snel een afspraak!

Darthuizerberg 1
3825 BK Amersfoort
T 033-4720027