Trouwringen groningen

Unieke trouwringen regio Groningentrouwringen groningen

‘We willen iets anders dan anders’, dat zeggen veel mensen als ze langskomen in het goudsmidsatelier in Veenhuizen. Vanuit Groningen rijdt u in een half uur naar Edelsmederij Verweij – de specialist in bijzondere trouwringen. U vindt er partnerringen in heel verschillende stijlen, van klassieke modellen tot strak vormgegeven design ringen. Witgouden trouwringen met fonkelende briljant bijvoorbeeld en geelgouden ringen met speelse structuren en een warme gloed.

Steeds meer mensen kiezen voor persoonlijke trouwringen die speciaal voor hen zijn gemaakt. Logisch: dan kan het helemaal zoals jullie het willen hebben. Een bezoek aan goudsmid Hildardjan is dan ook een aanrader. Hij ontwerpt samen met jullie een paar mooie huwelijksringen die bij jullie beiden goed passen.

 

Aanzoeksring met diamant

14 krt geelgouden matte trouwringen met diamant

De aanzoeksringen uit onze collectie spreken tot de verbeelding! Veel van onze aanzoeks- en verlovingsringen zijn bezet met diamant. Een steen die de meeste vrouwen erg mooi vinden. Op deze website vindt u een greep uit onze bijzondere verlovingsringen: we hebben heel wat aantrekkelijke ontwerpen in huis. Met mooie lijnvoeringen en briljant in de hoofdrol!

 

Klassieke trouwringen onlineklassieke gladde trouwringen 4,0 mm breed van 14 krt goud

Bekijk ook onze collectie gladde klassieke trouwringen in onze webshop Trouwringen24.nl.

Lekker thuis op de bank trouwringen uitzoeken: in onze webshop kunt u meer dan 500 modellen trouwringen online bewonderen. Bekijk onze aantrekkelijke aanbiedingen voor gladde klassieke trouwringen.
Willen jullie de ringen in het echt zien, maak gerust een afspraak in Veenhuizen. Op 30 minuten van Groningen ligt het goedkoopste adres van Noord-Nederland voor een paar droomringen!