Trouwringen groningen

Unieke trouwringen regio Groningentrouwringen groningen

‘We willen iets anders dan anders’, dat zeggen veel mensen als ze langskomen in het goudsmidsatelier in Veenhuizen. Vanuit Groningen rijdt u in een half uur naar Edelsmederij Verweij – de specialist in bijzondere trouwringen. U vindt er partnerringen in heel verschillende stijlen, van klassieke modellen tot strak vormgegeven design ringen. Witgouden trouwringen met fonkelende briljant bijvoorbeeld en geelgouden ringen met speelse structuren en een warme gloed.

Steeds meer mensen kiezen voor persoonlijke trouwringen die speciaal voor hen zijn gemaakt. Logisch: dan kan het helemaal zoals jullie het willen hebben. Een bezoek aan goudsmid Hildardjan is dan ook een aanrader. Hij ontwerpt samen met jullie een paar mooie huwelijksringen die bij jullie beiden goed passen.

 

Aanzoeksring met diamant

14 krt geelgouden matte trouwringen met diamant

De aanzoeksringen uit onze collectie spreken tot de verbeelding! Veel van onze aanzoeks- en verlovingsringen zijn bezet met diamant. Een steen die de meeste vrouwen erg mooi vinden. Op deze website vindt u een greep uit onze bijzondere verlovingsringen: we hebben heel wat aantrekkelijke ontwerpen in huis. Met mooie lijnvoeringen en briljant in de hoofdrol!

 

Klassieke trouwringen

klassieke gladde trouwringen 4,0 mm breed van 14 krt goudPlain trouwringen blijven onverminderd geliefd. Gladde trouwringen zoals iedereen die vroeger droeg, zijn tijdloos klassiek. We hebben een uitgebreide collectie gladde ringen, van klassiek bol tot strak en recht vormgegeven modellen, met en zonder briljanten.
Een gladde trouwring met briljant is feitelijk een klassieke trouwring met een moderne twist: en toch tijdloos, net zoals briljanten dat zijn. Natuurlijk kunnen ook onze gladde ringen helemaal op jullie wensen worden afgestemd. We kunnen in de herenring zelfs aan de binnenkant een diamantje zetten als u wilt; heel symbolisch naast haar naam.

U ziet, er is veel mogelijk. Zijn jullie op zoek naar een paar droomringen, maak dan een afspraak bij Edelsmederij Verweij in Veenhuizen. Op slechts 30 minuten van Groningen ligt hét trouwringenadres van Noord-Nederland!