Trouwringen Assen

Trouwring of verlovingsring AssenGouden trouwring met eternity teken en een robijn

Een handgemaakt sieraad, unieke trouwringen… u vindt ze bij Edelsmederij Verweij. Ons goudsmidsatelier ligt op een kwartier rijden van Assen, in het monumentale dorp Veenhuizen. Het is gevestigd in een oude bewaarderswoning, een rijksmonument uit 1906. Een prachtige plek, waar goudsmid Hildardjan Verweij unieke sieraden ontwerpt en maakt. Hier kunt u een mooi sieraad uitzoeken (voor uzelf of iemand anders), een ontwerp laten maken, of oude sieraden laten vermaken. Bijvoorbeeld een dierbaar erfstuk. Ook reparaties aan gouden sieraden voeren wij met veel vakkundigheid uit.

Trouwringen uit de regio Assen

Veel mensen uit Assen en omstreken komen bij Edelsmederij Verweij een

mat witgouden trouwringen met een unieke briljant in de damesring

paar bijzondere trouwringen of verlovingsringen uitzoeken. Onze handgemaakte ringen zijn stuk voor stuk uniek. We hebben modellen met speelse, organische vormen en juist met strakke rechte lijnen. Hildardjan maakt ringen van goud, platina en andere duurzame metalen, zoals titanium en edelstaal. U vindt er speciale trouwringen en mooie verlovingsringen met diamant. Ook hebben we ringen met saffier, robijn en andere waardevolle stenen.

Aan tafel bij goudsmid Hildardjan Verweij kunt u de mooie collectie bekijken en uw wensen bespreken. Op deze site ziet u vast een voorproefje van de unieke trouwringen die we in huis hebben!

Goedkope trouwringenGoedkope trouwringen gladde uitvoering in goud

Bent u op zoek naar klassieke trouwringen? We hebben een grote collectie handgemaakte gladde ringen van hoge kwaliteit. Klassieke trouwringen met een bolle bovenkant en meer moderne gladde trouwringen met een vlakkere vormgeving. Met en zonder briljanten. Een klassieke damesring krijgt met één of meer briljanten net die schittering die de ring op en top vrouwelijk maakt. Onze klassieke ringen zijn comfort fit: door hun licht bolle binnenkant dragen ze heel fijn.
Jullie zijn van harte welkom in ons atelier in Veenhuizen, op een kwartier van Assen: hier kunnen jullie onze plain trouwringen rustig bekijken en passen om een goede keuze te maken. Veel bruidsparen uit Assen en omgeving gingen jullie voor!

Kerklaan 2
9341 AV Veenhuizen
Tel: 0592-388506