Trouwringen Assen

Handgemaakte sieraden in VeenhuizenGouden trouwring met eternity teken en een robijn

Een handgemaakt sieraad, unieke trouwringen… u vindt ze bij Edelsmederij Verweij. Ons goudsmidsatelier ligt op een kwartier rijden van Assen, in het monumentale dorp Veenhuizen. Het is gevestigd in een oude bewaarderswoning, een rijksmonument uit 1906. Een prachtige plek, waar goudsmid Hildardjan Verweij unieke sieraden ontwerpt en maakt. Hier kunt u een mooi sieraad uitzoeken (voor uzelf of iemand anders), een ontwerp laten maken, of oude sieraden laten vermaken. Bijvoorbeeld een dierbaar erfstuk. Ook reparaties aan gouden sieraden voeren wij met veel vakkundigheid uit.

Trouwringen uit de regio Assen

Veel mensen uit Assen en omstreken komen bij Edelsmederij Verweij een

mat witgouden trouwringen met een unieke briljant in de damesring

paar bijzondere trouwringen of verlovingsringen uitzoeken. Onze handgemaakte ringen zijn stuk voor stuk uniek. We hebben modellen met speelse, organische vormen en juist met strakke rechte lijnen. Hildardjan maakt ringen van goud, platina en andere duurzame metalen, zoals titanium en edelstaal. U vindt er speciale trouwringen en mooie verlovingsringen met diamant. Ook hebben we ringen met saffier, robijn en andere waardevolle stenen.

Aan tafel bij goudsmid Hildardjan Verweij kunt u de mooie collectie bekijken en uw wensen bespreken. Op deze site ziet u vast een voorproefje van de unieke trouwringen die we in huis hebben!

Goedkope online trouwringenGoedkope trouwringen gladde uitvoering in goud

Bent u op zoek naar klassieke gladde trouwringen? In onze webshop Trouwringen24.nl vindt u betaalbare trouwringen van hoge kwaliteit. U kunt uw ringen heel makkelijk online bestellen, maar als u ze graag in het echt wilt zien ben u van harte welkom in ons atelier in Veenhuizen. Veel bruidsparen uit Assen en omgeving gingen u voor!

 Kerklaan 2
9341 AV Veenhuizen
Tel: 0592-388506