Trouwringen Amersfoort

Handgemaakte trouwringen in Amersfoort kopenHand gemaakte organische trouwringen

Zoeken jullie naar heel persoonlijke handgemaakte trouwringen? De collectie bijzondere trouwringen van Edelsmederij Verweij is het bekijken waard! U kunt onze ringen op uw gemak bewonderen in onze trouwringenstudio in Amersfoort. Wilt u een verlovingsring met briljant voor uw aanzoek of willen jullie samen jullie droomringen uitzoeken? Onze collectie is uitgebreid – en uniek!

Op mijn website Bijzondere Trouwringen  is er nog meer te zien, en u vindt er meer dan 200 modellen, en u maakt er gemakkelijk een afspraak.

Speciale trouwringen van een goudsmid

Goudsmid en ontwerper Hildardjan Verweij heeft een grote collectie

gouden trouwringen van 14 karaat met diamant van 0,04 crt

aparte trouwringen en verlovingsringen – van organisch en speels tot strak en stijlvol vormgegeven. Fair gold trouwringen, maar ook ringen van platina, zirkonium, titanium en edelstaal. Fraaie metalen met veel goede eigenschappen. En allemaal matchen ze mooi met diamanten en andere duurzame stenen, zoals saffier en korund. Zo is een gouden ring met gele saffier een bijzondere blikvanger!
De meeste van onze modellen zijn in eigen edelsmidsatelier ontworpen en gemaakt. U kunt de ringen op afspraak komen bezichtigen in Amersfoort. Daarnaast heeft Hildardjan prachtige ringen van enkele collega-goudsmeden in huis, die uitblinken in het maken van bijzondere
handgemaakte trouwringen.

 

persoonlijke trouwring met vingerafdruk van je geliefde

Nieuwe collectie 2024 staat in het teken van ringen met een vingerafdruk
Trouwringen met een vingerafdruk zijn een prachtige manier om uw liefde te tonen. Wij maken deze ringen met veel pricisie en vakmanschap. Zo draagt u altijd een uniek stukje van uw partner bij u.
Onze nieuwe collectie trouwringen 2024 bestaat uit 2 nieuwe modellen met een afdruk aan de buitenkant van de ringen. Deze ringen worden ook wel fingerprint ringen genoemd. Ze hebben een verschillende stijl,
van natural tot modern, met vloeiende of strakke lijnen.

Trouwringenstudio Amersfoort: ringen uitzoeken

Bij de vestiging van Edelsmederij Verweij in Amersfoort kunt u uitsluitend

terecht op afspraak. Dat heeft een groot voordeel: edelsmid Hildardjan heeft zo alle tijd uw wensen met u te bespreken en u een goed advies te geven. Onze Amersfoortse vestiging is gelegen op een A-locatie en is prima te bereiken vanuit Amsterdam en Utrecht. Ook vanuit de regio Almere en de provincie Zuid-Holland bent u snel ter plekke.

Onze trouwringenstudio heeft een mooie ontvangst- en expositieruimte. Hier kunt u onze collectie bewonderen en uw ideeën en wensen aan de goudsmid voorleggen, met een kopje koffie of thee erbij. Op de pagina locatie Amersfoort vindt u meer informatie over de data en tijden waarop u bij ons terecht kunt. Bel of mail gerust als u vragen heeft!
Of maak gelijk hieronder online een afspraak.

Maak een afspraak

Edelsmederij Verweij
Darthuizerberg 1
3825 BK Amersfoort
T 033-4720027