Trouwringen Amersfoort

Handgemaakte trouwringen in AmersfoortBijzondere trouwringen gemaakt van 14 krt witgoud met 3 diamanten princess geslepen

Zoeken jullie naar heel persoonlijke handgemaakte trouwringen? De collectie bijzondere trouwringen van Edelsmederij Verweij is het bekijken waard! U kunt onze ringen op uw gemak bewonderen in onze trouwringenstudio in Amersfoort. Wilt u een verlovingsring met briljant voor uw aanzoek of willen jullie samen jullie droomringen uitzoeken? Onze collectie is uitgebreid – en uniek!

Speciale trouwringen van een goudsmid

Goudsmid en ontwerper Hildardjan Verweij heeft een grote collectie

gouden trouwringenvan 14 karaat met diamant van 0,04 crt

aparte trouwringen en verlovingsringen – van organisch en speels tot strak en stijlvol vormgegeven. Gouden ringen, maar ook ringen van platina, zirkonium, titanium en edelstaal. Fraaie metalen met veel goede eigenschappen. En allemaal matchen ze mooi met diamanten en andere duurzame stenen, zoals saffier en korund. Zo is een gouden ring met gele saffier een bijzondere blikvanger!
De meeste van onze modellen zijn in eigen edelsmidsatelier ontworpen en gemaakt. Daarnaast heeft Hildardjan prachtige ringen van enkele collega-goudsmeden in huis, die uitblinken in het maken van bijzondere handgemaakte trouwringen.

Trouwringenstudio Amersfoort: ringen uitzoeken

Bij de vestiging van Edelsmederij Verweij in Amersfoort kunt u uitsluitend

terecht op afspraak. Dat heeft een groot voordeel: edelsmid Hildardjan heeft zo alle tijd uw wensen met u te bespreken en u een goed advies te geven. Onze Amersfoortse vestiging is gelegen op een A-locatie en is prima te bereiken vanuit Amsterdam en Utrecht. Ook vanuit de regio Almere en de provincie Zuid-Holland bent u snel ter plekke.

Onze trouwringenstudio heeft een mooie ontvangst- en expositieruimte. Hier kunt u onze collectie bewonderen en uw ideeën en wensen aan de goudsmid voorleggen, met een kopje koffie of thee erbij. Op de pagina locatie Amersfoort vindt u meer informatie over de data en tijden waarop u bij ons terecht kunt. Bel of mail gerust als u vragen heeft!

Edelsmederij Verweij
Darthuizerberg 1
3825 BK Amersfoort
T 033-4720027